Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Naročite lepe posamezne omare za vašo kuhinjo na spletu


Filter

Sestavite svojo novo kuhinjo s posameznimi kuhinjskimi omaricami

V mnogih gospodinjstvih je kuhinja kot stičišče za druženje z družino ali prijatelji pogosto osrednja točka vaših štirih sten. Tukaj lahko preživite družabne večere ob skupnem kuhanju ali dobra jutra, da sproščeno začnete dan. Da boste v tem prostoru uživali, mora biti kuhinja vsekakor lepo oblikovana, nuditi najboljše pogoje za delo in dobro premišljena. Naše samostojne kuhinjske omarice niso samo kakovostne in pravi vizualni poudarek, temveč so oblikovane tako, da lahko iz posameznih omaric enostavno sestavite svojo novo kuhinjo. Z vsemi našimi osnovnimi in stenskimi omaricami boste našli potreben prostor za shranjevanje in jasen red za vse vaše kuhinjske pripomočke.

Različen dizajn: kuhinjski otoki za vsak slog

Naši kuhinjski otoki ponujajo impresivno raznolikost dizajnov in stilov, ki ustrezajo vašim edinstvenim okusom in potrebam. Ne glede na to, ali imate raje rustikalni šarm podeželske kuhinje, imate radi jasno eleganco moderne kuhinje ali iščete brezčasen dizajn klasične kuhinje - pri OK-Living boste našli pravi kuhinjski otok za vaš stil. Od naravnih lesenih površin do elegantnega videza kamna do elegantnih front v visokem sijaju – naš izbor kuhinjskih otokov ne pušča nezaželenega. Naj vas navdihne raznolikost in oblikujte svojo kuhinjo s kuhinjskim otokom, ki popolnoma ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Funkcionalni poudarki za vaše potrebe: praktične lastnosti naših kuhinjskih otokov

Ne ponujamo vam samo vizualno privlačne ponudbe, ampak tudi funkcionalno dobro premišljene. Glede na vaše potrebe in želje vam nudimo različne možnosti opreme. Naši kuhinjski otoki so zasnovani tako, da optimizirajo vaš prostor za kuhanje in vašo kuhinjo spremenijo v kraj užitka in druženja. Oživite svoj kuhinjski otok in uresničite svoje kulinarične vizije.

Različne velikosti in oblike za vsako kuhinjo: inteligentne rešitve za različne pogoje prostora.

Ne glede na to, ali je vaša kuhinja velika ali majhna, naši kuhinjski otoki ponujajo kreativne rešitve za vsak prostor. Zavedamo se, da je vsak tloris edinstven, zato imamo na zalogi široko paleto kuhinjskih otokov, ki najbolje ustrezajo vašemu prostoru. Za velike kuhinje ponujamo impresivne in prostorne otoke, ki služijo kot osrednja točka in nudijo dovolj prostora za vaše kulinarične avanture. Ko je prostor omejen, naši kompaktni kuhinjski otoki ponujajo rešitev, ki prihrani prostor, hkrati pa vašo kuhinjo spremeni v funkcionalen in estetski prostor.

Visoka kakovost po poštenih cenah: naše neprekosljive ponudbe

OK-Living pripisuje velik pomen kakovosti naših izdelkov. Naši kuhinjski otoki so izdelani iz skrbno izbranih materialov in navdušujejo z odlično izdelavo. Želimo, da na svojem kuhinjskem otoku uživate dolgo časa. Kljub našim visokim standardom kakovosti ponujamo naše kuhinjske otoke po poštenih cenah, da vam ponudimo neprekosljivo vrednost za denar.

Enostavno načrtovanje in montaža - enostavno oblikujte svojo sanjsko kuhinjo z našimi kuhinjskimi otoki

Načrtovanje in namestitev novega kuhinjskega otoka je lahko včasih izziv, a z OK-Living postane otročja igra. Naše kuhinjske otoke je enostavno sestaviti in sestaviti, kar vam prihrani čas in trud. Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem pomagala in svetovala ter vas podprla pri uresničevanju vaše sanjske kuhinje korak za korakom. Od izbire prave velikosti in oblike do končne montaže vas bomo vodili skozi celoten postopek, da zagotovimo popolnost vašega novega kuhinjskega otoka.

Začnite svoje kuhinjsko potovanje zdaj - navdihujoči kuhinjski otoki OK-Living

Pustite se navdihniti naši široki izbiri visokokakovostnih kuhinjskih otokov in oblikujte svojo sanjsko kuhinjo po svojih željah. OK-Living predstavlja prvovrstne izdelke odlične kakovosti in odlične storitve. Začnite svoje kuhinjsko potovanje zdaj in naredite svoj kuhinjski otok središče vaše sanjske kuhinje, kjer kuhanje postane užitek in kjer se sproži kulinarična ustvarjalnost.

Zadovoljstvo strank
Zelo dobro
4.59 / 5.00
iz 70557 ocen