Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Politika zasebnosti

Če v nadaljevanju ni navedeno drugače, posredovanje vaših osebnih podatkov ni zakonsko ali pogodbeno zahtevano ali potrebno za sklenitev pogodbe. Podatkov vam ni treba posredovati. Če ga ne boste predložili, to ne bo imelo posledic. To velja le, če se pri naslednjih postopkih obdelave ne zagotovijo drugi podatki.

"Osebni podatki" pomenijo vse informacije v zvezi z določeno ali določljivo fizično osebo.


Dnevniške datoteke strežnika

Naša spletna mesta lahko obiščete brez posredovanja osebnih podatkov.

Vsakič, ko dostopate do našega spletnega mesta, vaš spletni brskalnik nam ali našemu spletnemu gostitelju/ponudniku IT-storitev posreduje podatke o uporabi in jih shrani v dnevniške podatke (tako imenovane dnevniške datoteke strežnika). Ti shranjeni podatki vključujejo na primer ime obiskane strani, datum in čas dostopa, naslov IP, količino prenesenih podatkov in ponudnika, ki je poslal zahtevo. Obdelava se izvaja na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO zaradi našega prevladujočega zakonitega interesa za zagotavljanje nemotenega delovanja našega spletnega mesta in za izboljšanje naše ponudbe.

Pišite na

Odgovorno

Če želite, se obrnite na nas. Kontaktni podatki upravljavca podatkov so na voljo v našem odtisu.


vzpostavitev stika s stranko prek e-pošte

Če z nami vzpostavite poslovni stik prek e-pošte, zbiramo vaše osebne podatke (ime, e-poštni naslov, besedilo sporočila) samo v obsegu, ki ste ga navedli. Obdelava podatkov je namenjena obdelavi in odgovoru na vašo zahtevo za stik.

Če je stik namenjen izvajanju predpogodbenih ukrepov (npr. svetovanje v primeru zanimanja za nakup, priprava ponudbe) ali se nanaša na že sklenjeno pogodbo med vami in nami, se ta obdelava podatkov izvaja na podlagi člena 6(1)(b) DSGVO.

Če je stik vzpostavljen iz drugih razlogov, se ta obdelava podatkov izvaja na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO zaradi našega prevladujočega zakonitega interesa za obdelavo in odgovor na vaše povpraševanje.V tem primeru imate pravico kadar koli ugovarjati tej obdelavi osebnih podatkov v zvezi z vami na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO iz razlogov, ki izhajajo iz vaše posebne situacije.

Vaš e-poštni naslov uporabljamo samo za obdelavo vašega povpraševanja. Vaši podatki bodo nato izbrisani v skladu z zakonsko določenimi obdobji hrambe, razen če ste privolili v nadaljnjo obdelavo in uporabo.


Zbiranje in obdelava podatkov ob uporabi kontaktnega obrazca

Pri uporabi kontaktnega obrazca zbiramo vaše osebne podatke (ime, e-poštni naslov, besedilo sporočila) samo v obsegu, ki ste ga navedli. Namen obdelave podatkov je vzpostaviti stik z vami.

Če je stik namenjen izvajanju predpogodbenih ukrepov (npr. posvetovanje v primeru zanimanja za nakup, priprava ponudbe) ali se nanaša na že sklenjeno pogodbo med vami in nami, se ta obdelava podatkov izvaja na podlagi člena 6(1)(b) DSGVO. Če je stik vzpostavljen iz drugih razlogov, se obdelava podatkov izvaja na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO zaradi našega prevladujočega zakonitega interesa za obdelavo in odgovor na vašo poizvedbo. V tem primeru imate na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO pravico kadar koli ugovarjati obdelavi osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas, iz razlogov, ki izhajajo iz vašega posebnega položaja. Vaš e-poštni naslov bomo uporabili le za obdelavo vaše zahteve. Vaši podatki bodo nato izbrisani v skladu z zakonsko določenimi roki hrambe, razen če ste privolili v nadaljnjo obdelavo in uporabo.


Račun stranke - Naročila

Račun stranke

Ob odprtju računa stranke zbiramo vaše osebne podatke v obsegu, ki je v njem določen. Namen obdelave podatkov je izboljšati vašo nakupovalno izkušnjo in poenostaviti obdelavo naročil. Obdelava temelji na členu 6(1)(a) DSGVO z vašim soglasjem. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, tako da nas o tem obvestite, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve. Vaš uporabniški račun bo izbrisan.

Zbiranje, obdelava in posredovanje osebnih podatkov za naročila

Ko oddate naročilo, vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo le, če je to potrebno za izpolnitev in obdelavo vašega naročila ter obravnavo vaših poizvedb. Zagotavljanje podatkov je potrebno za sklenitev pogodbe. Če ga ne predložite, pogodba ne bo sklenjena. Obdelava temelji na členu 6(1)(b) DSGVO in je potrebna za izpolnitev pogodbe z vami.

Vaši podatki se na primer posredujejo podjetjem za pošiljanje in ponudnikom dropshippinga, ki ste jih izbrali, ponudnikom plačilnih storitev, ponudnikom storitev za obdelavo naročil in ponudnikom storitev IT. V vseh primerih strogo upoštevamo zakonske zahteve. Obseg prenosa podatkov je omejen na minimum.


Oglaševanje

Uporaba e-poštnega naslova za pošiljanje novic

Vaš e-poštni naslov bomo ne glede na obdelavo pogodbe uporabili izključno za lastne oglaševalske namene za pošiljanje novic, če ste v to izrecno privolili. Obdelava temelji na členu 6(1)(a) DSGVO z vašim soglasjem. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve. V ta namen se lahko kadar koli odjavite od prejemanja e-novic z uporabo ustrezne povezave v e-novicah ali tako, da nas o tem obvestite. Vaš e-poštni naslov bo nato odstranjen s seznama za pošiljanje.

Uporaba e-poštnega naslova za pošiljanje neposrednega oglaševanja

Vaš e-poštni naslov, ki smo ga prejeli v okviru prodaje blaga ali storitve, uporabljamo za elektronsko pošiljanje oglasov za naše blago ali storitve, ki so podobne tistim, ki ste jih že kupili pri nas, če tej uporabi niste nasprotovali. Navedba e-poštnega naslova je potrebna za sklenitev pogodbe. Če ga ne predložite, pogodba ne bo sklenjena. Obdelava temelji na členu 6(1)(f) DSGVO iz našega prevladujočega zakonitega interesa za neposredno oglaševanje. Tej uporabi svojega e-poštnega naslova lahko kadar koli ugovarjate tako, da nas o tem obvestite. Kontaktni podatki za vložitev ugovora so navedeni v odtisu. Uporabite lahko tudi povezavo, ki je v ta namen navedena v oglaševalskem e-poštnem sporočilu. Pri tem ne nastanejo nobeni drugi stroški razen stroškov prenosa v skladu z osnovnimi tarifami.


Ponudnik storitev pošiljanja - Upravljanje z blagom

posredovanje e-poštnega naslova ladjarjem za informacije o stanju odpreme.

Vaš e-poštni naslov posredujemo prevoznemu podjetju v okviru obdelave naročila, če ste se s tem izrecno strinjali v postopku naročila. Namen tega prenosa je, da vas po e-pošti obvestimo o stanju odpreme. Obdelava temelji na členu 6(1)(a) DSGVO z vašim soglasjem. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, tako da nas ali prevozno podjetje obvestite, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve.

Uporaba zunanjega sistema za upravljanje blaga

Za obdelavo pogodb v okviru obdelave naročil uporabljamo sistem za načrtovanje virov podjetja. V ta namen se vaši osebni podatki, zbrani v okviru naročila, prenesejo na:
Pickware GmbH, Goebelstr. 21, 64293 Darmstadt
posredovano.

Ponudnik plačilnih storitev - kreditno poročilo

Uporaba storitve PayPal
Za vse transakcije PayPal velja pravilnik o zasebnosti PayPal. To lahko najdete v razdelku https://www.paypal.com/de/webapps/mpp/ua/privacy-full 

Zbiranje in obdelava podatkov, kreditna ocena za nakup na račun prek Unzerja
V primeru plačila na račun prek Unzerja (račun Unzer) se osebni podatki posredujejo ponudniku storitev izterjave Unzer GmbH (Vangerowstraße 18, 69115 Heidelberg; "Unzer") ter njegovima partnerjema UNIVERSUM Inkasso GmbH in UNIVERSUM Payment Solution GmbH in se tam obdelujejo. Namen obdelave podatkov je ponujanje načina plačila nakupa na račun ter za to potrebna ocena tveganja in kreditne sposobnosti. Obdelava se izvaja na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO zaradi našega prevladujočega zakonitega interesa, da ponudimo različne načine plačila in zaščito pred neplačilom. Zaradi razlogov, ki izhajajo iz vašega posebnega položaja, imate pravico kadar koli ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO, tako da nas o tem obvestite. Za namen lastne bonitetne ocene Unzer pošilja podatke kreditnim agencijam in od njih prejema informacije ter po potrebi informacije o kreditni sposobnosti na podlagi matematično-statističnih postopkov, katerih izračun vključuje podatke o naslovu.
Natančneje, to lahko vključuje naslednje - vzorčne, vendar ne izčrpne - kreditne agencije:
- Schufa Holding AG
- CRIF Bürgel GmbH
- Arvato Infoscore GmbH
- Universum Business GmbH
- Bisnode D & Austria GmbH
 Zagotavljanje podatkov je potrebno za sklenitev pogodbe z izbranim načinom plačila. Če podatkov ne boste posredovali, pogodba z izbranim načinom plačila ne bo sklenjena.

Cookies

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v spletnem brskalniku ali jih spletni brskalnik shrani v uporabnikovem računalniškem sistemu. Ko uporabnik prikliče spletno mesto, se lahko v njegov operacijski sistem shrani piškotek. Ta piškotek vsebuje značilen niz znakov, ki omogoča edinstveno identifikacijo brskalnika ob ponovnem priklicu spletnega mesta.
Piškotki so shranjeni v vašem računalniku. Zato imate popoln nadzor nad uporabo piškotkov. Z izbiro ustreznih tehničnih nastavitev v svojem spletnem brskalniku ste lahko obveščeni pred namestitvijo piškotkov in se lahko individualno odločite o njihovem sprejetju ter preprečite shranjevanje piškotkov in prenos podatkov, ki jih ti vsebujejo. Že shranjene piškotke lahko kadar koli izbrišete. Opozarjamo pa, da morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij tega spletnega mesta.
Kako upravljati (vključno z onemogočanjem) piškotke v glavnih brskalnikih, si lahko preberete na spodnjih povezavah:
Tehnično potrebni piškotki
Če v spodnjem pravilniku o zasebnosti ni navedeno drugače, te tehnično potrebne piškotke uporabljamo le za to, da je naša ponudba uporabniku prijaznejša, učinkovitejša in varnejša. Poleg tega piškotki našim sistemom omogočajo, da prepoznajo vaš brskalnik tudi po spremembi strani in vam ponudijo storitve. Nekatere funkcije našega spletnega mesta niso na voljo brez uporabe piškotkov. Pri tem je potrebno, da je brskalnik prepoznan tudi po spremembi strani.
Uporaba piškotkov ali primerljivih tehnologij poteka na podlagi člena 25(2) TTDSG. Obdelava vaših osebnih podatkov se izvaja na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO zaradi našega prevladujočega zakonitega interesa, da zagotovimo optimalno delovanje spletnega mesta ter uporabniku prijazno in učinkovito oblikovanje naše ponudbe.
Pravico imate, da kadar koli ugovarjate obdelavi svojih osebnih podatkov iz razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem.
Uporaba storitve "EU Cookie Policy Pro + Automatic Cookie Detection".
Na našem spletnem mestu uporabljamo orodje za upravljanje soglasij "EU Cookie Directive Pro + automatic cookie recognition" podjetja ACRIS E-Commerce GmbH (Am Pfenningberg 60, 4040 Linz, Avstrija; "ACRIS").
Orodje vam omogoča, da privolite v obdelavo podatkov prek spletnega mesta, zlasti v nastavitev piškotkov, in da uveljavljate pravico do preklica že dane privolitve. Namen obdelave podatkov je pridobiti in dokumentirati potrebno soglasje za obdelavo podatkov in tako izpolniti zakonske obveznosti.
V ta namen se lahko uporabljajo piškotki. Poleg splošnih uporabniških podatkov se zbira tudi vaš IP-naslov, ki se posreduje ACRIS. Ti podatki se ne posredujejo drugim tretjim osebam.
Obdelava podatkov se izvaja za izpolnitev pravne obveznosti na podlagi člena 6(1)(c) DSGVO.
Če želite več informacij o varstvu podatkov v družbi Acris, glejte: https://www.acris-ecommerce.at/datenschutz/

Analiza - sledenje oglaševanju

Uporaba storitve Google Analytics
Na našem spletnem mestu uporabljamo storitev spletne analitike Google Analytics, ki jo zagotavlja Google Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska; "Google").
Obdelava podatkov je namenjena analizi tega spletnega mesta in njegovih obiskovalcev ter za namene trženja in oglaševanja. V ta namen bo Google podatke, pridobljene v imenu upravljavca tega spletnega mesta, uporabil za ocenjevanje vaše uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o dejavnostih na spletnem mestu in zagotavljanje drugih storitev, povezanih z dejavnostmi na spletnem mestu in uporabo interneta, upravljavcu spletnega mesta. Pri tem se lahko med drugim zbirajo naslednji podatki: naslov IP, datum in čas ogleda strani, pot klika, informacije o brskalniku, ki ga uporabljate, in napravi, ki jo uporabljate (naprava), obiskane strani, URL napotitelja (spletna stran, s katere ste dostopili do našega spletnega mesta), podatki o lokaciji, nakupne dejavnosti. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del storitve Google Analytics, ne bo združen z drugimi Googlovimi podatki.
Google Analytics uporablja tehnologije, kot so piškotki, spletna shramba v brskalniku in sledilne pike, ki omogočajo analizo vaše uporabe spletnega mesta. Informacije o vaši uporabi tega spletnega mesta, ki se pri tem ustvarijo, se običajno prenesejo na Googlov strežnik v ZDA in se tam shranijo. Komisija EU ni sprejela sklepa o ustreznosti za ZDA. Prenos podatkov med drugim poteka na podlagi standardnih pogodbenih klavzul kot ustreznih jamstev za varstvo osebnih podatkov, ki so na voljo na spletnem naslovu: https://policies.google.com/privacy/frameworks und https://business.safety.google/adsprocessorterms/ . Do vaših podatkov imajo dostop tako Google kot ameriške vladne agencije. Google lahko vaše podatke poveže z drugimi podatki, kot so zgodovina iskanja, vaši osebni računi, podatki o uporabi iz drugih naprav in vsi drugi podatki, ki jih ima Google o vas.
Na tem spletnem mestu je aktivirana anonimizacija IP. To pomeni, da bo Google v državah članicah Evropske unije ali drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru vaš naslov IP predhodno skrajšal. Le v izjemnih primerih se celoten naslov IP pošlje na Googlov strežnik v ZDA in se tam skrajša.
Uporaba piškotkov ali primerljivih tehnologij poteka z vašo privolitvijo na podlagi § 25 odst. 1 p. 1 TTDSG v povezavi z. Člen 6(1)(a) DSGVO. Obdelava vaših osebnih podatkov se izvaja z vašo privolitvijo na podlagi člena 6(1)(a) DSGVO. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve.
Več informacij o pogojih uporabe in varstvu podatkov najdete na https://www.google.com/analytics/terms/de.html bzw. unter https://www.google.de/intl/de/policies/ sowie unter https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=de.

Uporaba funkcije Mouseflow
Na našem spletnem mestu uporabljamo orodje za analizo družbe Mouseflow ApS (Flaesketorvet 68, 1711 Kopenhagen, Danska; "Mouseflow").
Obdelava podatkov je namenjena prilagajanju in analizi tega spletnega mesta in njegovih obiskovalcev. Mouseflow uporablja tehnologije, kot so piškotki, sledilni piksli in skripte. Piškotki omogočajo prepoznavanje spletnega brskalnika. Pri tem lahko med drugim zberete naslednje informacije: naslov IP, pot do klika, informacije o brskalniku in operacijskem sistemu, ki ga uporabljate, obiskane strani, čas, ki ga preživite na našem spletnem mestu, ogledana vsebina, podatki o lokaciji. Na podlagi teh podatkov je mogoče ustvariti profile uporabe pod psevdonimom. Z orodjem za sledenje spletu mouseflow se beležijo naključno izbrani posamezni obiski (samo z anonimiziranim naslovom IP). Ta ustvarja dnevnik premikov in klikov miške z namenom naključnega predvajanja posameznih obiskov spletnega mesta in iz njih izpeljati morebitne izboljšave spletnega mesta. Podatki, zbrani s tehnologijami mišjega toka, se ne bodo uporabili za osebno identifikacijo obiskovalca tega spletnega mesta brez ločenega soglasja zadevne osebe in ne bodo združeni z osebnimi podatki o nosilcu psevdonima.
Vaši podatki se lahko prenesejo v ZDA. Komisija EU ni sprejela sklepa o ustreznosti za ZDA.
Uporaba piškotkov ali primerljivih tehnologij poteka z vašo privolitvijo na podlagi § 25 odst. 1 p. 1 TTDSG v povezavi z. Člen 6(1)(a) DSGVO. Obdelava vaših osebnih podatkov se izvaja z vašo privolitvijo na podlagi člena 6(1)(a) DSGVO. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve.

Uporaba sledenja konverzijam v Googlovih oglasih
Na naši spletni strani uporabljamo spletni oglaševalski program "Google Ads" in v tem okviru sledenje konverzijam (vrednotenje dejanj obiska). Google Conversion Tracking je storitev analize, ki jo zagotavlja Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA; "Google"). Če imate običajno prebivališče v Evropskem gospodarskem prostoru ali Švici, je Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska) upravljavec vaših podatkov. Google Ireland Limited je torej podjetje, povezano z Googlom, ki je odgovorno za obdelavo vaših podatkov in upoštevanje veljavnih zakonov o varstvu podatkov.
Ko kliknete na oglas, ki ga je objavil Google, se v vaš računalnik shrani piškotek za sledenje konverzijam. Ti piškotki imajo omejeno veljavnost, ne vsebujejo osebnih podatkov in se zato ne uporabljajo za osebno identifikacijo. Če obiščete določene strani našega spletnega mesta in veljavnost piškotka še ni potekla, bosta Google in mi lahko prepoznala, da ste kliknili na oglas in bili preusmerjeni na to stran. Vsaka stranka oglasov Google Ads prejme drugačen piškotek. Tako piškotkom ni mogoče slediti na spletnih mestih strank storitve Oglasi.
Informacije, pridobljene s pomočjo piškotka za konverzijo, se uporabljajo za izdelavo statistike konverzij. To nam pove skupno število uporabnikov, ki so kliknili na enega od naših oglasov in bili preusmerjeni na stran z oznako za sledenje konverzijam. Vendar ne prejmemo nobenih informacij, na podlagi katerih bi lahko uporabnike osebno identificirali.
Vaši podatki se lahko prenesejo v ZDA. Komisija EU ni sprejela sklepa o ustreznosti za ZDA. Prenos podatkov med drugim poteka na podlagi standardnih pogodbenih klavzul kot ustreznih jamstev za varstvo osebnih podatkov, ki so na voljo na spletnem naslovu: https://policies.google.com/privacy/frameworks und https://business.safety.google/adscontrollerterms/ .
Uporaba piškotkov ali primerljivih tehnologij poteka z vašo privolitvijo na podlagi § 25 odst. 1 p. 1 TTDSG v povezavi z. Člen 6(1)(a) DSGVO. Obdelava vaših osebnih podatkov se izvaja z vašo privolitvijo na podlagi člena 6(1)(a) DSGVO. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve.
Več informacij in Googlov pravilnik o zasebnosti najdete na: https://www.google.de/policies/privacy/

Uporaba funkcije ponovnega trženja ali "podobnih ciljnih skupin" družbe Google Inc.
Na našem spletnem mestu uporabljamo funkcijo ponovnega trženja ali "podobne ciljne skupine" družbe Google LLC (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA; "Google"). Če imate običajno prebivališče v Evropskem gospodarskem prostoru ali Švici, je Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska) upravljavec vaših podatkov. Google Ireland Limited je torej podjetje, povezano z Googlom, ki je odgovorno za obdelavo vaših podatkov in upoštevanje veljavnih zakonov o varstvu podatkov.
Aplikacija je namenjena analizi vedenja obiskovalcev in njihovih interesov. Google uporablja piškotke za analizo uporabe spletnega mesta, ki je osnova za ustvarjanje oglasov, ki temeljijo na interesu. Piškotki se uporabljajo za beleženje obiskov spletnega mesta in anonimiziranih podatkov o uporabi spletnega mesta. Osebni podatki obiskovalcev spletnega mesta se ne shranjujejo. Če nato obiščete drugo spletno mesto v Googlovem prikaznem omrežju, se vam bodo prikazali oglasi, ki bodo zelo verjetno upoštevali predhodno obiskana področja izdelkov in informacij.
Vaši podatki se lahko prenesejo v ZDA. Komisija EU ni sprejela sklepa o ustreznosti za ZDA. Prenos podatkov med drugim poteka na podlagi standardnih pogodbenih klavzul kot ustreznih jamstev za varstvo osebnih podatkov, ki so na voljo na spletnem naslovu: https://policies.google.com/privacy/frameworks .
Uporaba piškotkov ali primerljivih tehnologij poteka z vašo privolitvijo na podlagi § 25 odst. 1 p. 1 TTDSG v povezavi z. Člen 6(1)(a) DSGVO. Obdelava vaših osebnih podatkov se izvaja z vašo privolitvijo na podlagi člena 6(1)(a) DSGVO. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve.
Več informacij o Googlovem ponovnem trženju in pripadajočem pravilniku o zasebnosti najdete na: https://www.google.com/privacy/ads/


Plug-ins und Sonstiges

Uporaba orodja Google Tag Manager
Na našem spletnem mestu uporabljamo Google Tag Manager družbe Google LLC. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA; "Google"). Če imate običajno prebivališče v Evropskem gospodarskem prostoru ali Švici, je Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska) upravljavec vaših podatkov. Google Ireland Limited je torej podjetje, povezano z Googlom, ki je odgovorno za obdelavo vaših podatkov in upoštevanje veljavnih zakonov o varstvu podatkov.
Ta aplikacija upravlja oznake JavaScript in oznake HTML, ki se uporabljajo zlasti za izvajanje orodij za sledenje in analizo. Obdelava podatkov je namenjena oblikovanju in optimizaciji našega spletnega mesta, ki je usmerjeno k povpraševanju.
Sam Google Tag Manager ne shranjuje piškotkov in ne obdeluje osebnih podatkov. Omogoča pa sprožitev drugih oznak, ki lahko zbirajo in obdelujejo osebne podatke.
Več informacij o pogojih uporabe in varstvu podatkov najdete tukaj https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html.

Uporaba Facebookove funkcije enotne prijave
Na našem spletnem mestu uporabljamo funkcijo enotne prijave (prej Facebook Connect) družbe Facebook Ireland Limited (4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irska; "Facebook").
Facebook Irska in mi smo skupaj odgovorni za zbiranje in prenos vaših podatkov Facebooku, ko uporabljate storitev. To temelji na sporazumu med nami in družbo Facebook na Irskem o skupni obdelavi osebnih podatkov, v katerem so opredeljene ustrezne odgovornosti. Sporazum je na voljo na https://www.facebook.com/legal/controller_addendum  na voljo na. Nato smo odgovorni zlasti za izpolnjevanje obveznosti obveščanja v skladu s členoma 13 in 14 SUVP, za izpolnjevanje varnostnih zahtev iz člena 32 SUVP glede pravilne tehnične izvedbe in konfiguracije storitve ter za izpolnjevanje obveznosti v skladu s členoma 33 in 34 SUVP, če kršitev varstva osebnih podatkov vpliva na naše obveznosti iz sporazuma o skupni obdelavi. Družba Facebook Ireland je odgovorna za omogočanje pravic posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki, v skladu s členi 15-20 SUVP, za izpolnjevanje varnostnih zahtev iz člena 32 SUVP v zvezi z varnostjo storitve in za izpolnjevanje obveznosti iz členov 33 in 34 SUVP, če kršitev varstva osebnih podatkov vpliva na obveznosti družbe Facebook Ireland v skladu s sporazumom o skupni obdelavi.
Ta funkcija omogoča obiskovalcem spletnega mesta, da se registrirajo na spletnem mestu prek svojega že obstoječega računa na Facebooku. Obdelava podatkov je namenjena preverjanju med registracijo, personalizaciji in ciljnemu oglaševanju na podlagi interesov.
Za ponujanje funkcije na spletnem mestu se vzpostavi povezava s strežnikom Facebooka. V ta namen se uporabljajo piškotki. Med drugim se lahko zbirajo in Facebooku posredujejo naslednji podatki: naslov IP, informacije o brskalniku, URL napotitelja (spletno mesto, s katerega ste dostopali do našega spletnega mesta), podatki o lokaciji. To velja ne glede na to, ali ste registrirani ali prijavljeni v družbeno omrežje. Prenos poteka tudi za neregistrirane ali neprijavljene uporabnike. Če ste hkrati povezani z enim ali več računi v družabnih omrežjih, se lahko zbrani podatki dodelijo tudi vašim ustreznim profilom. To nalogo lahko preprečite tako, da se pred obiskom našega spletnega mesta in aktiviranjem gumbov odjavite iz računov družabnih omrežij. Vaši podatki se lahko prenesejo v ZDA. Komisija EU ni sprejela sklepa o ustreznosti za ZDA. Prenos podatkov med drugim poteka na podlagi standardnih pogodbenih klavzul kot ustreznih zaščitnih ukrepov za varstvo osebnih podatkov, ki so na voljo na spletnem naslovu: https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum .
Pri uporabi funkcije enotne prijave je profil obiskovalca spletnega mesta na Facebooku povezan z uporabniškim računom tega spletnega mesta. Pri tem prek Facebooka prejmemo osebne podatke uporabnika, kot je določeno v postopku prijave. To lahko med drugim vključuje naslednje informacije: Ime, naslov, informacije o javnem profilu (npr. ime, slika profila, starost, spol), e-poštni naslov, seznami prijateljev, informacije o všečkih.
Uporaba piškotkov ali primerljivih tehnologij poteka z vašo privolitvijo na podlagi § 25 odst. 1 p. 1 TTDSG v povezavi z. Člen 6(1)(a) DSGVO. Obdelava vaših osebnih podatkov se izvaja z vašo privolitvijo na podlagi člena 6(1)(a) DSGVO. Svojo privolitev lahko kadar koli prekličete, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je do preklica izvajala na podlagi privolitve.
Več informacij o zbiranju in uporabi podatkov s strani Facebooka, vaših pravicah v zvezi s tem in načinih za zaščito zasebnosti najdete v Facebookovem pravilniku o zasebnosti na https://www.facebook.com/about/privacy/.

Uporaba pisav Google Fonts
Na našem spletnem mestu uporabljamo Googlove pisave družbe Google Ireland Limited (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irska; "Google").
Namen obdelave podatkov je enoten prikaz pisav na našem spletnem mestu. Za nalaganje pisav se ob priklicu strani vzpostavi povezava z Googlovimi strežniki. V ta namen se lahko uporabljajo piškotki. Med drugim bodo vaš naslov IP in podatki o brskalniku, ki ga uporabljate, obdelani in poslani Googlu. Ti podatki niso povezani z vašim računom Google.
Vaši podatki se lahko prenesejo v ZDA. Komisija EU ni sprejela sklepa o ustreznosti za ZDA. Prenos podatkov med drugim poteka na podlagi standardnih pogodbenih klavzul kot ustreznih jamstev za varstvo osebnih podatkov, ki so na voljo na spletnem naslovu: https://policies.google.com/privacy/frameworks .
Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na členu 6(1)(f) DSGVO zaradi našega prevladujočega legitimnega interesa po uporabniku prijazni in estetski zasnovi naše spletne strani. Zaradi razlogov, ki izhajajo iz vašega posebnega položaja, imate pravico kadar koli ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO, tako da nas o tem obvestite.
Več informacij o obdelavi in varstvu podatkov najdete pod https://www.google.de/intl/de/policies/  sowie unter https://developers.google.com/fonts/faq .

Uporaba pisav Adobe Fonts
Na našem spletnem mestu uporabljamo pisave Adobe Fonts družbe Adobe Systems Software Ireland Limited (4-6 Riverwalk Citywest Business Campus, Dublin 24, Irska; "Adobe").
Namen obdelave podatkov je enoten prikaz pisav na našem spletnem mestu. Za nalaganje pisav se ob priklicu strani vzpostavi povezava z Adobejevimi strežniki. V ta namen se lahko uporabljajo piškotki. Med drugim se vaš naslov IP ter informacije o brskalniku in operacijskem sistemu, ki ga uporabljate, obdelajo in pošljejo družbi Adobe.
Vaši podatki se lahko prenesejo v tretje države, na primer v ZDA in Indijo. Za ZDA in Indijo sklep Komisije EU o ustreznosti ni na voljo. Prenos podatkov med drugim poteka na podlagi standardnih pogodbenih klavzul kot ustreznih zaščitnih ukrepov za varstvo osebnih podatkov, ki so na voljo na spletnem naslovu: https://policies.google.com/privacy/frameworks .
Obdelava vaših osebnih podatkov temelji na členu 6(1)(f) DSGVO zaradi našega prevladujočega legitimnega interesa po uporabniku prijazni in estetski zasnovi naše spletne strani. Zaradi razlogov, ki izhajajo iz vašega posebnega položaja, imate pravico kadar koli ugovarjati obdelavi vaših osebnih podatkov na podlagi člena 6(1)(f) DSGVO, tako da nas o tem obvestite.


Pravice posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, in obdobje shranjevanja

Trajanje skladiščenja
Ko je pogodba v celoti obdelana, se podatki najprej shranijo za čas trajanja garancijskega roka, nato pa ob upoštevanju zakonskih, zlasti davčnih in trgovinskih rokov hrambe, nato pa se po izteku roka izbrišejo, razen če ste privolili v nadaljnjo obdelavo in uporabo.

Pravice posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki
Če so zakonske zahteve izpolnjene, imate v skladu s členi 15 do 20 DSGVO naslednje pravice: pravico do informacij, popravka, izbrisa, omejitve obdelave in prenosljivosti podatkov.
Poleg tega imate pravico ugovarjati obdelavi na podlagi člena 6(1) f DSGVO in obdelavi za namen neposrednega trženja v skladu s členom 21(1) DSGVO.

Pravica do pritožbe pri nadzornem organu
V skladu s členom 77 DSGVO imate pravico do pritožbe pri nadzornem organu, če menite, da obdelava vaših osebnih podatkov ni zakonita.

Pravica do ugovora
Če tukaj navedena obdelava osebnih podatkov temelji na našem zakonitem interesu v skladu s členom 6(1)(f) DSGVO, imate iz razlogov, ki izhajajo iz vašega posebnega položaja, pravico kadar koli ugovarjati tej obdelavi z učinkom v prihodnosti.
Po vložitvi ugovora se obdelava zadevnih podatkov prekine, razen če lahko dokažemo nujne zakonite razloge za obdelavo, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali če obdelava služi uveljavljanju, izvajanju ali obrambi pravnih zahtevkov.
Če se osebni podatki obdelujejo za namene neposrednega trženja, lahko kadar koli ugovarjate tej obdelavi, tako da nas o tem obvestite. Po vložitvi ugovora bomo prenehali obdelovati zadevne podatke za namen neposrednega trženja.
zadnja posodobitev: 01.12.2021
Zadovoljstvo strank
Zelo dobro
4.59 / 5.00
iz 70422 ocen