Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

OK-LIVING, TO SMO MI

Čudovito in moderno pohištvo ter kuhinje za vsak žep

Podjetje OK-Living je proizvajalec pohištva in spletna trgovina s stilskim in modernim pohištvom. S svojimi trenutno 42 trgovinami.

Naše poslanstvo je uresničiti vaš sanjski dom po dostopni ceni.

Na ustanovitveni in glavni lokaciji v mestu Brandenburg an der Havel naši zaposleni obdani z veliko zelenja v prijetnem delovnem vzdušju ustvarjajo odlične dizajne podjetja OK-Living ter ustvarjajo novo pohištvo in ideje za opremljanje.

Še posebej smo ponosni na svoji hišni blagovni znamki VICCO in VitaliSpa. Obe znamki združujeta kreativen in sodoben koncept s trendovskim videzom in visokokakovostnimi materiali po ugodnih cenah. 

Paleta izdelkov vključuje vse prostore in sobe v hiši.

Nudimo tudi široko paleto prostornega in modernega kuhinjskega pohištva z veliko izbiro najsodobnejših sanjskih kuhinj. Na kratko: Pri nas najdete vse, kar potrebujete, da se lahko doma počutite dobro.

PODJETJE OK-LIVING V ŠTEVILKAH

V letu 2022 smo z letnim prometom v višini 151 milijonov evrov odposlali več kot 2,4 milijona paketov in polepšali marsikateri dom.
MEHR INFO
Poleg trgovin OK-LIVING imamo tudi številne specialne trgovine, kjer najdete kozmetične mize, paletne blazine, kuhinje in otroško pohištvo.
MEHR INFO
S svojimi trenutno 42 trgovinami nismo aktivni le v Nemčiji in Avstriji, ampak tudi v številnih drugih evropskih državah.
MEHR INFO

NAŠA VIZIJA

Načrtujemo in ustvarjamo pohištvo, ki ponuja osupljivo funkcionalnost, hkrati pa je kakovostno ter individualno oblikovano – in vse to po dostopnih cenah! Naš cilj je omogočiti živeti sanje s sodobnim in cenovno dostopnim pohištvom za vsakogar.

Z veliko ljubezni do notranjega oblikovanja in vedno z vidika svojih strank Oddelek za analizo in proizvodnjo vsakodnevno išče nove inovativne ideje in visokokakovostne materiale za preoblikovanje vašega stanovanja v čudovit dom s faktorjem dobrega počutja.

Vse to je mogoče združevati in ustvarjati le v vedrem okolju s prijetnimi sodelavci in spoštljivo medsebojno interakcijo.

NAŠA NALOGA


Kot inovativno podjetje ne želimo samo ustvarjati posebnega pohištva, ampak ga tudi proizvajati trajnostno in ekološko. Zato so naše naloge tudi:

 • Odgovorna in ekološka izdelava pohištva
 • Zadovoljni zaposleni in trajnostni delovni pogoji 
 • Inovacija pri preprostem sestavljanju pohištva – sestavljanje pohištva, ki je kar se da preprosto in pametno videoposnetki za sestavljanje
 • Nenehno iskanje najboljših materialov
 • 100 % zadovoljstvo strank in odličen servis
 • Ustvarjanje edinstvenega sodobnega dizajna
 • Ustvarjanje poceni in dostopnih rešitev za stanovanjske prostore
Več kot 5.000
IZDELKI

VICCO in VitaliSpa – dve močni blagovni znamki z odličnim dizajnom in visoko kakovostjo. Dizajn po ugodnih cenah.

Več kot 5,5 Mln
PRODAJA

S svojima kuhinjskima serijama R-Line in Fame-Line ponujamo široko paleto kuhinjskega pohištva, svojim strankam pa poceni alternativo za opremljanje njihovih kuhinj.

Več kot 63.000
OCENE

Z različnimi lokacijami skladišč v Nemčiji in po vsej Evropi lahko svojim strankam nudimo kratke poti transporta in s tem za trgovino s pohištvom neobičajno hitre dobavne roke.

NAŠA ZGODOVINA

20 let podjetja OK-Living

 • 2002

  Pred več kot 20 leti sta brata Ingo in Frank Westphal v čudovitem mestu Brandenburg an der Havel ustanovila trgovino z otroškim in drugim pohištvom.

 • 2004

  Po manj kot dveh letih smo se prvič lotili spletne prodaje in svoje izdelke ponudili na različnih platformah, kot je npr. eBay.

 • 2005

  Naslednje leto smo lahko proslavili prvi milijon prodaj. Za nas je bil to velik dogodek in mejnik na poti do uveljavljene spletne trgovine s pohištvom.

 • 2006

  Razširitev ponudbe izdelkov s številnimi razburljivimi novimi artikli je spremljala selitev v večje skladišče s 4500 m² površine v mestu Brandenburg an der Havel.

 • 2008

  Naša paleta izdelkov se je vztrajno širila, prodaja se je povečevala, tako da smo dve leti pozneje nadaljevali s širitvijo. Površina skladišča se je v tem letu povečala na 8700 m².

 • 2010

  Tudi v tujini naši izdelki niso bili več neopaženi, s širitvijo v sosednjo Avstrijo pa smo naredili prvi korak k temu, da postanemo mednarodno podjetje.

 • 2013

  Vodstvo podjetja je pridobilo pribl. 40-hektarski, za pribl. 55 nogometnih igrišč velik kompleks, »območje starih vojašnic« v Brandenburgu. Skupaj pribl. 20.000 kvadratnih metrov je namenjenih pisarnam in skladiščnim prostorom.

 • 2015

  Odprli smo svojo prvo lastno spletno trgovino. Poleg otroškega pohištva je del naše ponudbe postala tudi druga oprema za dnevno sobo, kopalnico ali kuhinjo ter predmeti za vrt in prosti čas.

 • 2017

  Znotraj območja smo se preselili v novo dizajnersko pisarno odprtega tipa, kjer se pri delu še bolje počutimo.

 • 2018

  Ustanovljeni sta bili še dve skladiščni lokaciji v Nemčiji in nov sedež podjetja v Kijevu.

 • 2019

  Še ena skladiščna lokacija v Milanu je postala del mreže OK.

 • 2020

  Naša lastna trgovina je dobila novo podobo. Mešanica inovativne programske opreme, ekskluzivnih izdelkov, odlične ekipe in sodobnega imena: podjetje OK Living je rojeno.

 • 2021

  Po uspešnem začetku naše nove trgovine OK-Living.de smo ustanovili še druge specializirane trgovine, ki lahko še bolj natančno izpolnjujejo želje naših strank. Tako v trgovini OK-Junior najdete ideje za opremljanje otroških sob, OK-Kitchen pa s pametnim konfiguratorjem kuhinj nudi še boljšo nakupovalno izkušnjo.

 • 2022

  Odprli smo 10 novih trgovin OK-Living v skupno 10 drugih državah.

 • 2023

  Podjetje OK-Living se širi, od februarja dalje začenjamo delovati še v 3 drugih državah.

Zadovoljstvo strank
Zelo dobro
4.59 / 5.00
iz 70557 ocen