Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Kuhinjski otok "Fame-Line", Antracit-zlata/bela/Bela, 90 cm s predalom, brez delovnega pulta, Vicco

401,90 €*

Številka izdelka: 406673118681522

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Na voljo, dobavni čas 9 - 10 dni

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava in vračila
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Garancija vračila denarja in 30-dnevna politika vračila
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Informacije o izdelku "Kuhinjski otok "Fame-Line", Antracit-zlata/bela/Bela, 90 cm s predalom, brez delovnega pulta, Vicco"
  • Kuhinjske omarice Fame-Line ponujajo vrhunsko kakovost z robustnimi kovinskimi ročaji, praktičnimi tečaji z mehkim zapiranjem in kovinskimi vodili s polnim raztezkom po ugodnih cenah.
  • Z linijo "Fame-Line" lahko izbirate med pripravljenimi kuhinjskimi koncepti ali jih po želji razširite z dodatnimi moduli.
  • RAZMERE: Kuhinjski otok ima naslednje mere: Širina: 90 cm, Višina: 82 cm, Globina: 81,6 cm. Vse podrobne velikosti so navedene na fotografijah.
  • MATERIAL: Prostostoječe kuhinjsko pohištvo je izdelan iz 16 mm enostavno vzdržljive iverne plošče, z melaminskim premazom. Vse fronte kuhinjskih blokov so izdelane iz visokokakovostnega MDF.
  • OBSEG DOBAVE: Kuhinjski otok, (Razen če ni drugače navedeno, električni aparati in dekoracija niso vključeni v dobavo.)Navodila za montažo, Montažni material
Kuhinjska serija Fame-Line pomeni sodobne in prakticne kuhinjske module modernega videza. Fronte so v klasicnem sodobnem slogu podeželske hiše. Barva front je idealno usklajena z ustrezno barvo korpusa.
Prikupno oblikovani vratni rocaji v zlati barvi harmonicno zaokrožijo celoten videz te kuhinjske serije. Naši razlicni tipi omaric zagotavljajo dovolj prostora in shranjevanja za vsak namen.
Prirocni tecaji Softclose zagotavljajo udobno rokovanje, kakovostni kovinski izvleki predalov pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva.
Opomarice so opremljene z nastavljivimi nožicami za izravnavo višine, zaradi katerih lahko brez težav izravnate neravna tla.

Modularna zasnova kuhinje omogoca tudi, da si jo individualno oblikujete sami. Prosto lahko izberete fronte, posamezne omarice in njihove položaje. Vabimo vas, da uporabite našo trgovino in si sestavite svojo osebno kuhinjo.

Montaža je s pomocjo ilustriranih navodil za montažo, ki so priložena v sklopu dobave, zelo preprosta!

"Fame-Line" ponuja kuhinjsko in kopalniško pohištvo s spremenljivimi moduli v različnih barvah in velikostih. Ponudba, opremljena s tečaji z mehkim zapiranjem in po višini nastavljivimi nogami, omogoča prilagodljive rešitve opremljanja s posameznimi moduli ali celotnimi sklopi.

Barva: Antracit-zlata/bela
Barva telesa: Bela
Farbe der Fassade: Antracitno-zlata
Različica: Osnovne enote
Slog: Podeželska hiša
Širina: 90cm
Višina: 82cm
Dolžina: 60cm
Teža: 70.2kg
Izdelek FAQ

Na splošno priporočamo minimalno razdaljo 1,20 metra med kuhinjskim otokom in kuhinjskim pultom. Ta razdalja vam omogoča, da brez težav odprete dva nasproti si stoječa predala. Če imate na voljo dovolj prostora, lahko izberete tudi večjo razdaljo. Mnogi strokovnjaki priporočajo razdaljo 1,50 m. Popolna razdalja pa je v končni fazi odvisna od mnogih različnih dejavnikov v vaši kuhinji.

Da bi vašemu kuhinjskemu otoku zagotovili potrebno stabilnost, priporočamo, da ga zavarujete z montažnimi kotniki ali pritrdilnimi ploščami. Če imate tla obložena s ploščicami ali talnim gretjem, obstajajo tudi alternative rešitve. Na primer, kuhinjski otok lahko postavite na nedrseče gumijaste podloge. Druga možnost je uporaba podnožja, ki se prilepi na tla. Otok lahko nato od znotraj pritrdite na to podnožje z kotniki. Preproste lesene letve so za to zelo primerne.

Naše kuhinjske omare izdelujemo iz visokokakovostnih materialov, ki so tako trpežni kot tudi funkcionalni. Skrbno izbiramo materiale za omare, delovne površine in površine, da zagotovimo, da bo vaša kuhinja estetsko privlačna in trpežna. Naši materiali so zasnovani tako, da prenesejo vsakodnevne obremenitve v kuhinji in vam zagotovijo dolgotrajno zadovoljstvo.

Ker imamo veliko naših izdelkov na zalogi, je čas dostave običajno le 1-tedna. Natančne informacije najdete pri posameznih izdelkih.

Ne, montaža omar ni težavna in ne zahteva posebnih ročnih spretnosti. Na voljo vam nudimo podrobna navodila za montažo in video posnetke, ki korak za korakom pojasnjujejo, kako enostavno sestaviti omare.

Naše kuhinjske omare so zasnovane tako, da je višina privzeto dobro uravnotežena. Po potrebi pa je mogoče izvesti individualne prilagoditve. Mnoge naše kuhinjske omare imajo nastavljive nogice, ki omogočajo enostavno izravnavo nepravilnosti na tleh.

Ker imamo veliko naših izdelkov na zalogi, je čas dostave običajno le 1-2 tedna. Natančne informacije najdete pri posameznih izdelkih.

Če imate težave z dostavo ali vašim izdelkom, nas čim prej kontaktirajte. Prosimo, da vedno navedete številko računa in svoje ime, da lahko hitro najdemo vaše naročilo. Obožujemo naše izdelke in prepričani smo, da jih boste tudi vi. Zato ponujamo 30-dnevno brezrizično preskusno obdobje. Če z vašim naročilom niste zadovoljni, vam vrnemo celoten znesek.

1 od 1 ocen

5 iz 5 zvezde


100%

0%

0%

0%

0%


Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.

Odlično

Zelo dobro

Dobro

Sprejemljivo

Nezadovoljivo

(Maximale Anzahl von Dateien:3, Maximale Dateigröße (in MB):32, Zulässige Dateierweiterungen:jpg;png)
Keine Dateien ausgewählt

Zadovoljstvo strank
Zelo dobro
4.59 / 5.00
iz 72029 ocen