Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Stenska omara "Fame-Line", Zelena zlata država/Antracit, 60 cm Ravna, Vicco

99,90 €*

Številka izdelka: 406673105142722

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Na voljo, dobavni čas 2 Wochen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava in vračila
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Garancija vračila denarja in 30-dnevna politika vračila
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Informacije o izdelku "Stenska omara "Fame-Line", Zelena zlata država/Antracit, 60 cm Ravna, Vicco"
  • Kuhinjske omarice Fame-Line ponujajo vrhunsko kakovost z robustnimi kovinskimi ročaji, praktičnimi tečaji z mehkim zapiranjem in kovinskimi vodili s polnim raztezkom po ugodnih cenah.
  • Oblikujte svojo sanjsko kuhinjo: "Fame-Line" vam omogoča, da svojo kuhinjo prilagodite po meri s kombiniranjem različnih modulov.
  • RAZMERE: Stenska omarica za kuhinjo ima naslednje mere: Širina: 60 cm, Višina: 40 cm, Globina: 34,1 cm. Vse podrobne velikosti so navedene na fotografijah.
  • MATERIAL: Stenska omarica za kuhinjo je izdelan iz 16 mm enostavno vzdržljive iverne plošče, z melaminskim premazom. Fronte so izdelane iz visokokakovostnega MDF.
  • OBSEG DOBAVE: Kuhinjska omara za samostavno sestavljanje (Opomba: okrasitev ni vključena v dostavo), Navodila za montažo, Montažni material
Kuhinjska serija Fame-Line pomeni sodobne in prakticne kuhinjske module modernega videza. Fronte so skrbno izbrane in postajajo vse bolj priljubljene. Barvne kombinacije med korpusom in fronto so idealno usklajene.

Oblikovani in prijetni vratni rocaji so harmonicno usklajeni s frontami in odlicno zaokrožijo celoten videz te kuhinjske serije. Naši razlicni tipi omaric zagotavljajo dovolj prostora in shranjevanja za vsak namen.

Kakovostni tecaji s sistemom mehkega zapiranja zagotavljajo udobno rokovanje, prvovrstni kovinski vodilniki predalov pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva. Omare so opremljene z nogicami z nastavljivo višino, ki omogocajo enostavno izravnavo neravnih tal.

Modularna zasnova kuhinje vam omogoca tudi, da si jo sami prilagodite. Prosto lahko izberete fronte, posamezne omarice in njihove položaje. Vabimo vas, da uporabite našo trgovino in si sestavite svojo osebno kuhinjo.

Montaža je s pomocjo ilustriranih navodil za montažo, ki so priložena v sklopu dobave, zelo preprosta!

"Fame-Line" ponuja kuhinjsko in kopalniško pohištvo s spremenljivimi moduli v različnih barvah in velikostih. Ponudba, opremljena s tečaji z mehkim zapiranjem in po višini nastavljivimi nogami, omogoča prilagodljive rešitve opremljanja s posameznimi moduli ali celotnimi sklopi.

Barva: Zelena zlata država
Barva telesa: Antracit
Različica: Stenske enote
Slog: Podeželska hiša
Širina: 60cm
Višina: 40cm
Dolžina: 34.1cm
Teža: 11.9kg
Izdelek FAQ

Naši kuhinjski omari so na voljo v različnih velikostih, zato jih je mogoče individualno prilagoditi vsaki velikosti kuhinje. Vse informacije o dimenzijah najdete na ustrezni strani izdelka.

Naše kuhinjske omare izdelujemo iz visokokakovostnih materialov, ki so tako trpežni kot tudi funkcionalni. Skrbno izbiramo materiale za omare, delovne površine in površine, da zagotovimo, da bo vaša kuhinja estetsko privlačna in trpežna. Naši materiali so zasnovani tako, da prenesejo vsakodnevne obremenitve v kuhinji in vam zagotovijo dolgotrajno zadovoljstvo.

Da, lahko sestavite kuhinjsko omaro po svojih željah in potrebah. Vendar pa imamo tudi v ponudbi celotne kuhinjske omarice in kotne kuhinje.

Ker imamo veliko naših izdelkov na zalogi, je čas dostave običajno le 1-tedna. Natančne informacije najdete pri posameznih izdelkih.

Ne, montaža omar ni težavna in ne zahteva posebnih ročnih spretnosti. Na voljo vam nudimo podrobna navodila za montažo in video posnetke, ki korak za korakom pojasnjujejo, kako enostavno sestaviti omare.

Naše kuhinjske omare so zasnovane tako, da je višina privzeto dobro uravnotežena. Po potrebi pa je mogoče izvesti individualne prilagoditve. Mnoge naše kuhinjske omare imajo nastavljive nogice, ki omogočajo enostavno izravnavo nepravilnosti na tleh.

Da, v ponudbi imamo posebne modele za vogalno montažo, ki so zanje zasnovani.

Če pride do težav z dostavo ali dostavljenim blagom, nas čim prej kontaktirajte. Pri tem vedno navedite številko računa in svoje ime, da lahko naročilo hitro identificiramo. Imamo radi naše izdelke in prepričani smo, da jih boste tudi vi. Zato ponujamo 30-dnevno obdobje brez tveganja. Če niste zadovoljni z vašim naročilom, vam bomo povrnili celoten znesek.

10 od 57 ocen

4.86 iz 5 zvezde


88%

11%

2%

0%

0%


Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.

Odlično

Zelo dobro

Dobro

Sprejemljivo

Nezadovoljivo

(Maximale Anzahl von Dateien:3, Maximale Dateigröße (in MB):32, Zulässige Dateierweiterungen:jpg;png)
Keine Dateien ausgewählt

Zadovoljstvo strank
Zelo dobro
4.60 / 5.00
iz 73602 ocen