Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Kuhinjski blok "R-Line", Antracit visok sijaj/zlati hrast power, 300 cm brez delovne plošče, Vicco

727,90 €*

Številka izdelka: 406673103615822

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Na voljo, dobavni čas 2 tedna

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava in vračila
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Garancija vračila denarja in 30-dnevna politika vračila
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Informacije o izdelku "Kuhinjski blok "R-Line", Antracit visok sijaj/zlati hrast power, 300 cm brez delovne plošče, Vicco"
  • Uporabljeni materiali so zelo kakovostni in zagotavljajo maksimalno udobje pri uporabi in negi.
  • Naša kuhinja je lahko različno oblikovana, zato ponuja veliko možnosti za oblikovanje.
  • RAZMERE: Kuhinjsko pohištvo skupno velikost 300 cm, globina in višina spodnjih in zgornjih modulov so prikazane na fotografijah.
  • MATERIAL: Vgrajena kuhinja je izdelan iz 16 mm enostavno vzdržljive iverne plošče, z melaminskim premazom.
  • OBSEG DOBAVE: Kuhinjska enota, (Razen če ni drugače navedeno, električni aparati in dekoracija niso vključeni v dobavo.)Navodila za montažo, Montažni material
Ne želite se ukvarjati z loceno izbiro vseh elementov za vašo kuhinjo? Celoten kuhinjski kot R-Line združuje vecnamenskost, funkcionalnost in slog! V vašem domu pomaga ustvariti vzdušje prijetnosti in svežine! Sijajno beli izdelki vizualno povecajo prostor ter ga napolnijo s svetlobo in cistostjo. Z vec omaricami v razlicnih predalih lahko organizirate prostor za kuhanje in shranite vse potrebne kuhinjske pripomocke v enem udobnem prostoru. Posamezni elementi kuhinjske enote se med seboj odlicno dopolnjujejo in ustvarjajo sodobno, elegantno in jedrnato celostno zasnovo.

---

Tehnični podatki:


Barva:
Antracit visok sijaj/zlati hrast power

Dimenzije:
300 x 207 x 46 cm (ŠxVxG)

Material:
iverna plošča, 16 mm

Površina:
Premaz iz melaminske smole

Neto teža brez embalaže:
141.345 kg.

Bruto teža s paketom:
156.2 kg.

---

OBSEG DOBAVE: Kuhinjska enota, (Razen če ni drugače navedeno, električni aparati in dekoracija niso vključeni v dobavo.)Navodila za montažo, Montažni material

"R-Line" je vsestranska pohištvena linija s kuhinjskimi elementi, sestavnimi deli in omarami za gospodinjstvo, pralnico in ustvarjalne prostore. Ponuja široko paleto barv in velikosti, kar omogoča individualne rešitve za vsak prostor. Osnovne enote so opremljene z nastavljivimi nogami, tako da jih je mogoče konfigurirati posamično ali kot celoten sklop, da ustrezajo različnim potrebam in izboljšajo funkcionalnost v različnih okoljih.

Barva: Antracit visok sijaj/zlati hrast power
Barva telesa: Zlati hrast z močjo
Farbe der Fassade: Anthrazit Hochglanz
Slog: Sodobni
Širina: 300cm
Višina: 207cm
Dolžina: 46cm
Teža: 141.345kg
Izdelek FAQ

Naši kuhinjski omari so na voljo v različnih velikostih, zato jih je mogoče individualno prilagoditi vsaki velikosti kuhinje. Vse informacije o dimenzijah najdete na ustrezni strani izdelka.

Naše kuhinjske omare izdelujemo iz visokokakovostnih materialov, ki so tako trpežni kot tudi funkcionalni. Skrbno izbiramo materiale za omare, delovne površine in površine, da zagotovimo, da bo vaša kuhinja estetsko privlačna in trpežna. Naši materiali so zasnovani tako, da prenesejo vsakodnevne obremenitve v kuhinji in vam zagotovijo dolgotrajno zadovoljstvo.

Da, lahko sestavite kuhinjsko omaro po svojih željah in potrebah. Vendar pa imamo tudi v ponudbi celotne kuhinjske omarice in kotne kuhinje.

Ker imamo veliko naših izdelkov na zalogi, je čas dostave običajno le 1-tedna. Natančne informacije najdete pri posameznih izdelkih.

Ne, montaža omar ni težavna in ne zahteva posebnih ročnih spretnosti. Na voljo vam nudimo podrobna navodila za montažo in video posnetke, ki korak za korakom pojasnjujejo, kako enostavno sestaviti omare.

Naše kuhinjske omare so zasnovane tako, da je višina privzeto dobro uravnotežena. Po potrebi pa je mogoče izvesti individualne prilagoditve. Mnoge naše kuhinjske omare imajo nastavljive nogice, ki omogočajo enostavno izravnavo nepravilnosti na tleh.

Da, v ponudbi imamo posebne modele za vogalno montažo, ki so zanje zasnovani.

Če pride do težav z dostavo ali dostavljenim blagom, nas čim prej kontaktirajte. Pri tem vedno navedite številko računa in svoje ime, da lahko naročilo hitro identificiramo. Imamo radi naše izdelke in prepričani smo, da jih boste tudi vi. Zato ponujamo 30-dnevno obdobje brez tveganja. Če niste zadovoljni z vašim naročilom, vam bomo povrnili celoten znesek.

10 od 317 ocen

4.44 iz 5 zvezde


50%

45%

4%

1%

0%


Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.

Odlično

Zelo dobro

Dobro

Sprejemljivo

Nezadovoljivo

(Maximale Anzahl von Dateien:3, Maximale Dateigröße (in MB):32, Zulässige Dateierweiterungen:jpg;png)
Keine Dateien ausgewählt

1 - 10 od 167 ocene

Zadovoljstvo strank
Zelo dobro
4.59 / 5.00
iz 70441 ocen