Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Enotna kuhinja "Fame-Line", Bela barva visokega sijaja/antracit, 140 cm brez delovne plošče, Vicco

567,90 €*

Številka izdelka: 425142196022022

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Na voljo, dobavni čas 5 Wochen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava in vračila
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Garancija vračila denarja in 30-dnevna politika vračila
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Informacije o izdelku "Enotna kuhinja "Fame-Line", Bela barva visokega sijaja/antracit, 140 cm brez delovne plošče, Vicco"
  • Kuhinjske omarice Fame-Line ponujajo vrhunsko kakovost z robustnimi kovinskimi ročaji, praktičnimi tečaji z mehkim zapiranjem in kovinskimi vodili s polnim raztezkom po ugodnih cenah.
  • Z linijo "Fame-Line" lahko izbirate med pripravljenimi kuhinjskimi koncepti ali jih po želji razširite z dodatnimi moduli.
  • RAZMERE: Kuhinjski blok skupno velikost 140 cm, globina in višina spodnjih in zgornjih modulov so prikazane na fotografijah.
  • MATERIAL: Vgrajena kuhinja je izdelan iz 16 mm enostavno vzdržljive iverne plošče, z melaminskim premazom. Vse fronte kuhinjskih blokov so izdelane iz visokokakovostnega MDF.
  • OBSEG DOBAVE: kuhinjska enota brez delovne plošče, montažni material, navodila za montažo (če ni navedeno drugače, električni aparati in okraski niso vključeni v obseg dobave)
Kuhinjska serija Fame-Line pomeni sodobne in prakticne kuhinjske module modernega videza. Fronte so lakirane v visokem sijaju in tako ponujajo plemenit dizajn, katerega barvni ton je idealno usklajen z barvo korpusa.
Prikupno oblikovani vratni rocaji harmonicno zaokrožijo celoten videz te kuhinjske serije. Naše razlicne vrste omaric zagotavljajo dovolj prostora in shranjevanja za vsak namen.
Prirocni tecaji z mehkim zapiranjem zagotavljajo udobno rokovanje, kakovostni kovinski izvlecki predalov pa zagotavljajo dolgo življenjsko dobo kuhinjskega pohištva.
Opomarice so opremljene z nožicami z nastavljivo višino, ki omogocajo enostavno kompenzacijo neravnih tal.

Modularna zasnova kuhinje omogoca tudi, da si jo individualno oblikujete sami. Fronte, posamezne omarice in njihove položaje lahko poljubno izbirate. Vabimo vas, da uporabite našo trgovino in si sestavite svojo osebno kuhinjo.

Montaža je s pomocjo ilustriranih navodil za montažo, ki so priložena v dobavi, zelo preprosta!

---

Tehnični podatki:


Barve:
Bela barva visokega sijaja/antracit, Antracit

Dimenzije:
140 x 82 x 52 cm (ŠxVxG)

Material:
iverna plošča, 16 mm

Dodatno gradivo:
MDF

Površina:
Premaz iz melaminske smole

Neto teža brez embalaže:
92.78 kg

Bruto teža s paketom:
100.7 kg

---

OBSEG DOBAVE: Kuhinjska enota, (Razen če ni drugače navedeno, električni aparati in dekoracija niso vključeni v dobavo.)Navodila za montažo, Montažni material

"Fame-Line" ponuja kuhinjsko in kopalniško pohištvo s spremenljivimi moduli v različnih barvah in velikostih. Ponudba, opremljena s tečaji z mehkim zapiranjem in po višini nastavljivimi nogami, omogoča prilagodljive rešitve opremljanja s posameznimi moduli ali celotnimi sklopi.

Barva: Bela barva visokega sijaja/antracit
Barva telesa: Antracit
Farbe der Fassade: Bela visok sijaj
Slog: Sodobni
Velikost: Brez AP
Širina: 140cm
Višina: 82cm
Dolžina: 60cm
Teža: 100.7kg
Izdelek FAQ

Naši kuhinjski omari so na voljo v različnih velikostih, zato jih je mogoče individualno prilagoditi vsaki velikosti kuhinje. Vse informacije o dimenzijah najdete na ustrezni strani izdelka.

Naše kuhinjske omare izdelujemo iz visokokakovostnih materialov, ki so tako trpežni kot tudi funkcionalni. Skrbno izbiramo materiale za omare, delovne površine in površine, da zagotovimo, da bo vaša kuhinja estetsko privlačna in trpežna. Naši materiali so zasnovani tako, da prenesejo vsakodnevne obremenitve v kuhinji in vam zagotovijo dolgotrajno zadovoljstvo.

Da, lahko sestavite kuhinjsko omaro po svojih željah in potrebah. Vendar pa imamo tudi v ponudbi celotne kuhinjske omarice in kotne kuhinje.

Ker imamo veliko naših izdelkov na zalogi, je čas dostave običajno le 1-tedna. Natančne informacije najdete pri posameznih izdelkih.

Ne, montaža omar ni težavna in ne zahteva posebnih ročnih spretnosti. Na voljo vam nudimo podrobna navodila za montažo in video posnetke, ki korak za korakom pojasnjujejo, kako enostavno sestaviti omare.

Naše kuhinjske omare so zasnovane tako, da je višina privzeto dobro uravnotežena. Po potrebi pa je mogoče izvesti individualne prilagoditve. Mnoge naše kuhinjske omare imajo nastavljive nogice, ki omogočajo enostavno izravnavo nepravilnosti na tleh.

Da, v ponudbi imamo posebne modele za vogalno montažo, ki so zanje zasnovani.

Če pride do težav z dostavo ali dostavljenim blagom, nas čim prej kontaktirajte. Pri tem vedno navedite številko računa in svoje ime, da lahko naročilo hitro identificiramo. Imamo radi naše izdelke in prepričani smo, da jih boste tudi vi. Zato ponujamo 30-dnevno obdobje brez tveganja. Če niste zadovoljni z vašim naročilom, vam bomo povrnili celoten znesek.

10 od 56 ocen

4.66 iz 5 zvezde


68%

30%

2%

0%

0%


Pustite pregled!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.

Odlično

Zelo dobro

Dobro

Sprejemljivo

Nezadovoljivo

(Maximale Anzahl von Dateien:3, Maximale Dateigröße (in MB):32, Zulässige Dateierweiterungen:jpg;png)
Keine Dateien ausgewählt

Zadovoljstvo strank
Zelo dobro
4.60 / 5.00
iz 73602 ocen